Informatiegesprek


In een persoonlijk gesprek kunnen wij u nog meer informatie geven over uw wensen en de mogelijkheden daartoe. Het is belangrijk dat u voor de aanschaf of informatie een moment uitkiest waarop u rustig de tijd heeft. Wellicht is het prettig om iemand van familie of vrienden mee te nemen. Deze informatiegesprekken zijn geheel vrijblijvend en u heeft geen aankoopverplichting.
Na het aanvragen van een informatiegesprek kunt u altijd binnen 5 dagen bij ons terecht.
Ook als u niet zeker weet of u haar uit gaat vallen door de chemotherapie, kunt bij ons terecht voor een pruik. Wij reserveren dan 6 weken de pruik voor u.
Alle introductie/informatiegesprekken worden door professionele haarwerkspecialisten uitgevoerd, hij/zij kan u de mogelijkheden met betrekking tot uw wensen bij het zien van de huidige situatie beter uitleggen. Soms is er meteen een oplossing voor uw probleem voorhanden en gaat u nog dezelfde dag met uw droomkapsel naar huis.
Wanneer u onderstaand formulier invult nemen wij contact met u op en maken wij met u een afspraak voor een gratis informatie/adviesgesprek over de mogelijkheden van haarwerken en een totale haaranalyse. U kunt uiteraard ook rechtstreeks contact opnemen met Haarhoeve Vermaat voor het maken van een afspraak.

 

 

Uw voornaam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw straatnaam(verplicht)

Uw postcode(verplicht)

Uw woonplaats(verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Als u uw vergoeding wilt weten kunt u ook de volgende velden invullen, dit is niet verplicht.

Uw geboortedatum

Uw BSN-nummer

Uw bericht