Ons team


Van leerling tot allround medewerk(st)ers, besteden wij veel aandacht aan kwaliteit, techniek en klantomgang.  Zo zijn wij een erkend leerbedrijf ( Ecabo/Philyra) en leiden al jarenlang onze eigen mensen op.
Alle medewerk(st)ers in onze salons zijn goed opgeleid, enthousiast en blijven door interne en externe trainingen op de hoogte van de laatste technieken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

 

DSC_0909-min

Marcel Vermaat

Mijn naam is Marcel Vermaat, eigenaar van Haarhoeve Vermaat BV en mede-adviseur als het gaat om maathaarwerken en pruiken. Met mijn 30 jaar ervaring in haarwerken en jarenlange wedstrijden in het kappersvak op landelijk en Europees niveau sta ik garant voor onze kwaliteit. Tevens ben ik steeds bezig om nieuwe haarwerk- producten te ontwikkelen en deze te verbeteren zoals ons “permanent FIT systeem” waarmee u kunt zwemmen en slapen . Samen met Liesbeth zorg ik ervoor dat Haarhoeve Vermaat de kwaliteit hoog in het vaandel houdt.

witregel

DSC_0991-min

Jacqueline Vermaat-Scheepers

Hoofd Personeelszaken:

Vroeger heb ik Marcel veel geholpen in de kapsalon maar tegenwoordig ben ik voornamelijk bezig met allerlei organisatorische en administratieve taken.

witregel

DSC_0889-min

Brigitte Duijnstee

Receptioniste/telefoniste:

Mijn naam is Brigitte Duijnstee. Ik werk sinds feberuari 2015 als receptioniste/telefoniste bij de Haarhoeve. U kunt bij mij terecht voor het maken van afspraken, een lekker bakje koffie of thee bij binnenkomst, uw telefonische bestellingen en ook uw vragen zal ik zo goed mogelijk beantwoorden. Ik heb het erg goed naar mijn zin in dit enthousiaste team en ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen om voor u alles naar wens te laten verlopen.

 

DSC_0954-min

Liesbeth Vissers

Bedrijfsleidster/topstyliste:

Ik ben verantwoordelijk voor het operationele gedeelte van de Haarhoeve. Tevens kunt u bij mij terecht voor advies en informatie over een haarwerk of pruik.

witregel

witregel

DSC_1005-min

Mirella Rademakers

Administratief medewerkster:

Ik ben werkzaam bij Haarhoeve Vermaat sinds juni 2011. Ik ben begonnen als receptioniste, maar al snel aan de slag gegaan als administratief medewerkster. Een leuke veelzijdige baan. Voor u als klant verzorg ik de declaraties bij de zorgverzekeraar, maar er zijn natuurlijk veel meer administratieve werkzaamheden op de Haarhoeve. Al die verschillende werkzaamheden maken elke dag weer leuk en afwisselend.
Tevens weet ik ook zeer veel af van haarwerken door de open gesprekken met de klanten en collega’s.

witregel

DSC_0943-min

Rosita Valentijn

Topstyliste:

Ik zit al 24 jaar in het kappersvak en ik doe het nog elke dag met veel plezier, Als topstyliste, bij de Haarhoeve, help ik de klant met haarwerken, pruiken verlengingen, knippen en kleuren. Ook kunnen klanten bij mij terecht voor haar en hoofdhuid advies. Het leuke aan mijn werk is het aan kunnen bieden van het totaalconcept.